background

De eerste stap is kiezen voor een duurzamer model bij vervanging van een auto. Welke techniek past binnen de mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf? En welke keuzes heeft u bij het kiezen van een nieuwe auto. Bij ons kunt u gebruik maken van verschillende diensten om u te ondersteunen bij uw wagenparkbeleid en vernieuwing. Onderstaand een aantal tools die u kunnen ondersteunen in uw beslissing:

Groene selectie - Alle modellen van al onze merken op een rijtje: www.groeneselectie.nl. Met het filter kunt eenvoudig u selecties maken op basis van CO2 uitstoot, bijtelling of brandstoftype.

Berijderscan - Om uw inzicht te geven op berijdersniveau en de juiste keuze voor een duurzame auto hebben we de berijderscan voor u samengesteld. Deze scan geeft op berijdersniveau advies over een milieubewuste keuze. 

Wagenparkscan - Wat is de CO2 nulmeting van uw wagenpark? Met de wagenparkscan personenvoertuigen krijgt u snel een overzicht van uw huidig wagenpark. Wagenpark scan

Duurzaamheid gaat verder dan de emissies die uit de uitlaat komen. Wij vinden het erg belangrijk dat de auto ook duurzaam is geproduceerd en er nagedacht is over de recyclingfase. Voor veel modellen hebben wij TÜV gecertificeerde levenscyclus rapporten 

e-Golf

Volkswagen Caddy

Wist u dat:

  • De Volkswagen Golf 1.4 TSI DSG 150 PK nu 45% zuiniger is dan 10 jaar geleden?
  • Wist u dat iedere nieuwe Volkswagen voor 40% gemaakt is van gerecycled materiaal en voor 85% recyclebaar?