background

In de afgelopen jaren is de keuze in mobiliteitsoplossingen sterk toegenomen. Met de komst van deze nieuwe technieken en alternatieve brandstoffen is het belangrijk de juiste keuze te maken. Welke techniek of brandstof sluit aan bij uw mobiliteitsbehoefte en het minimaliseren van de milieu impact? Als u de juiste keuze heeft gemaakt is het ook belangrijk dat uw berijders het maximale rendement uit uw voertuigen halen, maar hoe doe je dat? Wij van de A-Point Groep helpen u graag!

Onze merken bieden verschillende activiteiten aan om uw berijders te leren het maximale rendement uit het voertuig te halen. Zo biedt Volkswagen het e-driver programma aan - haal meer uit uw Volkswagen met het unieke e-driver trainingsprogramma.

Naast zuinig rijden is ook veiligheid belangrijk en ontwikkelen onze merken steeds meer technieken om je hierbij te ondersteunen. Volkswagen biedt bijvoorbeeld standaard 15% korting op alle autotrainingen van de ANWB aan Volkswagen-rijdersOm gebruik te maken van deze actie hoeft u alleen maar bij inschrijving voor de training - bij 'actiecode' de code 'volkswagen15' - in te voeren.

Rijvaardigheid Volkswagen

Wist u dat?

  • Al onze merken uitgerust zijn met een boardcomputer die u helpen om in de juiste versnelling te rijden en inzicht geeft in het verbruik van uw voertuig?
  • In Nederland rijdt 60% van alle auto's met een te lage bandenspanning. Dit kost 2 tot 5% extra brandstof, versnelde bandenslijtage en de lucht wordt vervuild met CO2, fijnstof, en NOx? Zijn uw banden op de juiste spanning? Kom langs en wij checken dit graag voor u!
  • Wat is nu sneller, ontspannener en duurzamer de Audi G-tron of het OV? 

    Audi A3 G-tron versus OV
  • Bespaartips, klik hier.