background

Wij zijn al een aantal jaar bezig met het verduurzamen van onze eigen onderneming. We leggen de nadruk op energie en afval. Maar we willen meer en u zult steeds meer activiteiten van ons zien die bijdragen aan het minimaliseren van onze impact op het milieu.

We nemen u graag mee in onze interne wereld en de duurzaamheidstoepassingen die we momenteel al hebben doorgevoerd; oa. zonnepanelen op de daken van onze vestigingen A-Point Volkswagen Amsterdam en Audi Centrum Amsterdam, elektrische fietsen, nette milieustraat, sneldeur, warmte/ koude opslag pand Audi Centrum Amsterdam, HR ketel, dubbele beglazing, terugwinning warmte ventilatie, hoogfrequente verlichting, groene stroom certificaat, informatiezuilen met zonnepanelen informatie etc.

Daarnaast zijn alle vestigingen van de A-Point Groep Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd. Dat zijn in totaal 15 certificaten! We zijn één van de weinige dealers die al hun vestigingen hebben gecertificeerd en daar zijn we trots op! Erkend Duurzaam Plus gaat verder dan een duurzame bedrijfsvoering, maar richt zich ook op het terugdringen van de afvalstromen en energieverbruik.

Erkend Duurzaam

Cofootprint 

Wist u dat:

  • Wij voor 100% Groene Stroom inkopen?
  • Wij een ruildelenprogramma hebben, waardoor hergebruik van onderdelen gestimuleerd wordt?
  • Wij 135 zonnepanelen op ons nieuwe Volkswagen pand in Amsterdam geplaatst hebben, goed voor maximaal op te wekken Wp van 34. 425, dat is gemiddeld 30.000 kWh op jaarbasis. Een 4-persoons huishouden gebruikt jaarlijks gemiddeld 3.400 kWh stroom (exclusief warmte), dus onze zonnepalen genereren stroom voor circa 9 huishoudens!
  • Al ons drukwerk op FSC-papier wordt gedrukt? Door FSC-papier te kopen dragen wij bij aan behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.